26 Mart 2016 Cumartesi

YAsuo Kod


Yetenekler

Avarenin Yolu

Yasuo'nun Kritik Vuruş İhtimali iki katına çıkar. Ek olarak, Yasuo hareket ederken, bir yandan da kalkan oluşturur. Bir şampiyondan ya da canavardan hasar aldığında, kalkan devreye girer.




Çelik Fırtına

Bedel: Bedelsiz 
Menzil: 475
Beceri atışıyla gerçekleştirilen normal saldırı. Başarılı olan iki adet Çelik Fırtına'dan sonra kullanılınca, rakipleri Havaya Savuran bir hortum gönderir.
İleri fırlayarak 20/40/60/80/100 (+100% Saldırı Gücü) fiziksel hasar verir.İsabet halinde, Çelik Fırtına 10 saniyeliğine bir Yaklaşan Kasırga yükü verir. 2 yük biriktiğinde, Çelik Fırtına'nın yolladığı hortum havaya savurur.
Çelik Fırtına normal saldırı muamelesi görür: Kritik vuruş yapabilir, vuruş etkileri uygular; ayrıca bekleme süresi ile gerçekleştirme süresi Saldırı Hızı ile azalır.Atılırken gerçekleştirilirse, Çelik Fırtına daire şeklinde vurur.


Rüzgâr Duvarı

Bedel: Bedelsiz 
Menzil: 400
Rakip atışlarını önleyen hareketli bir duvar oluşturur.
Oluşturduğu hareketli duvar, 4 saniyeliğine rakiplerden gelen tüm atışları engeller.


Atılgan Kılıç

Bedel: Bedelsiz 
Menzil: 475
Fırlayarak bir birimin içinden geçer; her gerçekleştirmeyle artan Büyü Hasarı verir.
İleri atılarak hedef rakibin içinden geçer ve 70/90/110/130/150 (+60% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı verir. Her gerçekleştirme, bir sonraki atılışın taban Hasarını %25 arttırır; bu miktar en fazla %50 olabilir.Aynı rakip üzerinde 10/9/8/7/6 saniye boyunca tekrar gerçekleştirilemez.Atılma sırasında gerçekleştirilirse, Çelik Fırtına daire şeklinde vurur.


Son Nefes

Bedel: Bedelsiz 
Menzil: 1200
Bir birime doğru gidip, tekrar tekrar vurarak ağır hasar verir. Sadece Havaya Savrulmuş hedeflere karşı yapılabilir.
Havadaki bir rakip şampiyonun yanında belirerek, 200/300/400 (+150% ek Saldırı Gücü)fiziksel hasar verir ve bölgede bulunan tüm Havadaki rakipleri 1 saniye daha havada tutar. Azami Akış verir, ama Yaklaşan Kasırga'nın tüm yüklerini sıfırlar.Yasuo 15 saniyeliğine, %50 İlave Zırh Delme elde eder. Bu durum eşyalardan, güçlendirmelerden, rünlerden ve kabiliyetlerden gelen Zırh değerini etkiler.
KOD:rwtuluaDlDawDm

Hiç yorum yok:
Write yorum

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter