21 Mart 2016 Pazartesi

EN İYİLER KİM? SİZ SEÇİN!

2016 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde lig aşaması inanılmaz maçlara ve performanslara sahne oldu. Peki kendi rolünde en iyi oyuncular ve koç kimdi? Bunu belirlemek üzere sizi oylamaya çağırıyoruz!
3 Nisan Pazar günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Kış Mevsimi Finali önemli bir ödül törenine de ev sahipliği yapacak. Kış Mevsimi'nde 7 hafta süren lig aşaması boyunca en iyi performansı gösteren oyuncular ve koç, sizlerin oyları ve Şampiyonluk Ligi yorumcularından oluşan jürinin puanlarıyla belirlenecek. 2016 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi karşılaşmalarını hatırlamak için LoLeSpor YouTube kanalından maç özetlerini izleyebilirsiniz.
2016 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde size göre en iyi performans gösterenleri oylayarak, favorilerinizin Volkswagen Arena’da boy göstermesini ve mevsimin en iyi 5’ine seçilmesini sağlayabilirsiniz!
Oylama sonucunda koridorlarının en iyisi seçilen oyuncular ve koç, ödüllerini Kış Mevsimi Finali sırasında alacak. KMF heyecanına ortak olmak için resmi LoLeSpor Twitter hesabından gelişmeleri ve yeni içerikleri takip etmeyi unutmayın!

Hiç yorum yok:
Write yorum

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter