28 Ağustos 2016 Pazar

Ergin ile Gergin - Bölüm 2: Hesap paylaşımı



Daha önce hesap paylaşımıyla ilgili uyarılar yaptık. Bu uyarıların nedeni, hesap paylaşımı konusunda toplu bir bilinçlenmeyi sağlamaya çalışmak.
Özet geçmek gerekirse; hesap paylaşımı yapmak yasak ve evet, hesap paylaşımı yapmak hesabınızı kaybetmenize neden olabilecek en önemli etkenlerden biri.


Aynı bilgisayardan bir arkadaşınızla, kardeşinizle ya da akrabanızla aynı hesaptan oynamak veya başka bir arkadaşınıza hesap bilgilerinizi ulaştırarak hesabınızdan oynamasını sağlamak, günün sonunda mağdur duruma düşmenize neden olabileceğinden, paylaştığınız bir hesabınız varsa en kısa zamanda şifresini değiştirerek güvenli hale getirmenizi rica ediyoruz.
Unutmayın ki, oyunu severek oynayan, Kullanım Koşulları’na ve Sihirdar Kanunu’na uyan hiçbir oyuncumuza önemli kanıtlar olmaksızın disiplin işlemi uygulamamız söz konusu değil. Ancak mevcut kurallara uyulmaması konusunda ciddi önlemler almaya devam edeceğiz. Bu noktada, disiplin işlemlerinin önüne geçebilmek için kuralları bilmenizin son derece önemli olduğunu da bir kez daha hatırlatalım.
Hesap güvenliğiyle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Ergin ile Gergin’in bir sonraki bölümünde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:
Write yorum

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter